Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska

2013.08.07

 Kedves Bernát!

 

Ez a véleménykérés tükrözi az ön előrelátását a jövő biztosítása érdekében. Nagyon figyelemre méltó ez a tény. Magam is így vagyok ezzel, hogy nem csupán a jelennek élek, mint a legtöbb macska.

Elsősorban arra kell gondolni, hogy több nap, mint kolbász. Azonban ezt nem szó szerint kell érteni, mivel a kolbász túlságosan hosszú ideig nem tárolható. A tejről lehet előre gondoskodni, az mostanában elég sokáig eláll.

De nem elsősorban az élelem tartalékok képezik a jövőt. Hosszú távon kell gondolkozni a biztonságos elhelyezkedés, közelebbről, a szállás tekintetében. Minden télen legyen hova behúzódni a metsző hidegben.

Sokat gondolkodtam a hajléktalan macskák életén és meg kell, hogy mondjam, nagyon szánom őket, bár egyikük esetében sem lehet tudni, hogy önhibájukon kívül kerültek ilyen helyzetbe, vagy csak magukat okolhatják a kialakult helyzet miatt.

A párkapcsolatok kialakítása, szép kis cicák nemzése a legfontosabb, a jövőre nézve, mert a család az első. Aki ezt nem így gondolja, arról is meg van véleményem, amit most nem részleteznék.

Szerteágazó, és az esetek többségében hasznos, véleményemet bármikor szívesen bocsájtom az érdeklődők rendelkezésére.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska!