Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska és az autóalkatrészek.

2013.12.19

Kedves Ignác!


Nem teljesen érzem magam otthon ebben a témában, de természetesen van véleményem ezekkel a dolgokkal kapcsolatban is.

Az autók nagyon sok problémát okoznak nekem, amikor át akarok kelni az úttesten. Rendkívüli figyelemre van szükségem ahhoz, hogy el ne gázoljanak. Nagyon sok társam esett már áldozatul a közlekedés zsúfoltsága miatt, vagy éppen a figyelmetlenség okozta a vesztüket.

Az autók, viszont nagyon jó lehetőséget nyújtanak arra, hogy a nagy melegben, napsütéses időben, alattuk megbújva, tudjunk hűsölni, pihenni. Ilyenkor több autóalkatrész is a szemünk előtt van. Ha az eleje alá fekszem, az egész motorteret látom, alulnézetből. Itt pedig autóalkatrészek vásárlására van lehetőség online: autóalkatrész webáruház.

A legérdekesebb azonban az a hosszú cső, amelyik a kocsi elejétől a végéig, sőt még kicsivel tovább is helyet foglal. Ha ez el kezd pöfögni, akkor ajánlatos minél előbb kereket oldani, mert el fog tűnni a védő szerkezet, ami alatt eddig meglapultunk.. Ilyenkor a kiugrásnál megint nagyon résen kell lenni, nehogy a kerekek alá kerüljünk.

Az, az igazság, hogy ha elgázolják a macskát, akkor már teljesen mindegy, hogy melyik alkatrész okozta elsősorban.

A véleményem, minden témával kapcsolatban az eddigiek folyamán hasznosnak bizonyult és úgy gondolom, hogy ez jelenleg sincs másképp.

Bármikor szívesen állok az érdeklődők rendelkezésére.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.