Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska és a vízi járművek.

2014.03.27

 Kedves Vencel!

 

Nagyon izgalmas témakör ez, amiben a véleményemet kérte. Már csak azért is, mert ami vízzel kapcsolatos, az mindig félelemmel tölt el minket, macskákat. Ennek egyenes következménye az izgalom, amit szívesen mellőznénk az esetek többségében.

A felsorolt vízi járművekre én nem szívesen ülnék fel, még akkor sem, ha finom falatok várnának ott.

Ennek egyszerű oka van. Köztudott, hogy nekünk nagyon árt a víz és ezért is tartunk tőle olyan nagyon. A fürdőzés félelmetes fogalomnak számít a köreinkben.

Az a probléma, hogy ezek a járművek, melyeket említettünk, könnyen léket kaphatnak. Ha a víz elárasztja őket, kész a baj. Persze, ez a jól úszó matrózoknak nem jelent különösebb gondot, de mit szóljunk mi?

Ilyen okok miatt nem szeretem, ha emlegetjük ezeket a közlekedési eszközöket. Ettől eltekintve, jó véleménnyel vagyok róluk, rendesen meg vannak tervezve, legtöbbjük modern és a céloknak kiválóan megfelel.

Ezek hiányában jóval nehezebb lenne az áruszállítás és az általános közlekedés is.

Bár most nem brillíroztam, véleményem kifejtésekor, de biztosíthatom, hogy kizárólag a jó szándék vezetett. Bármikor, bárki kérésére hajlandó vagyok véleményt mondani még azokról a dolgokról is, melyek nem tartoznak a kedvenceim közé.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska!