Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska és a női cipők.

2014.03.30

 Kedves Ottokár!

 

A női cipő nagyon fontos részei, a gyengébb nem képviselői által viselt daraboknak. A divatos ruházatot tekintik a hölgyek elsődlegesnek, de rögtön utána a cipők következnek a sorban. Nagyon jól tud állni egy pici női lábon egy aranyos kis topánka.

De nem csak a nyári és tavaszi cipőkről beszélünk, hanem a divatos női csizmákról is, melyeket hóban, latyakban egyaránt hasznos viselni.

A gazdasszonyomnak annyi pár cipője van elrakva a szekrénybe, hogy a részeg ura nem győz rá veszekedni a hatalmas mennyiség miatt és még így is elhangzik nagy ritkán, hogy nincs mit felhúznia a lábára, ha társaságba kívánnak menni.

Sok asszony arra van kényszerítve, hogy a mások által előzőleg használt cipőt hordja, mert nem telik neki újra. Többen azonban alig hordják, máris lecserélik, a régit pedig elajándékozzák, mert igazán jó árat úgysem adnak az ócskáért, ahogy ezt ők nevezik.

Nekünk, macskáknak nincs szükségünk cipőre, csak úgy, ezek hiányában szaladgálunk a nagyvilágban. Nektek embereknek viszont tudom ajánlani a webáruházas cipő vásárlást, például itt: cipő webshop, mert úgy hallottam ez a legkényelmesebb módja a női cipők vásárlásának, és a kényelem nagyon fontos, ezt mi macskák tudjuk a legjobban.

Mindenkor hasznos véleményemet, ebben az esetben is, mint már jó néhányszor, örömmel bocsájtottam mások rendelkezésére. Nem csak, hogy bármikor hajlandó vagyok ilyen dologra, hanem szinte már el is várom, hogy kapjak hasonló megkereséseket.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska!