Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska és a hazugságok.

2014.04.29

 Kedves Lipót!

 

A hazugságok kérdését több kategóriára lehet felosztani. Az első és legsúlyosabb rész, a kegyetlen és durva hazugságok iszonyú áradata, amely nem csak lelki károkat tud okozni, de szinte az egész életet beszennyezi.

A második, szintén nagyon fontos rész, a kegyes hazugságok közlése, más emberekkel. Ezek általában nem súlyosak és segíteni kívánnak az adott személynek, aki felé elhangzanak, bizonyos dolgok könnyebb elviselésében. Az ilyen jellegű közlések a megbocsájtható kategóriába tartoznak.

A harmadik szakaszba sorolhatóak az egyszerű, apró füllentések áradata, melye gyakran elhangzanak ugyan, de ezeket szinte senki sem tartja bűnnek. A jó szándék vezérli az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokat.

Mi macskák, nem tudunk beszélni, így természetesen kizárt a hazudozás fogalma is, azonban testbeszéd is létezik a világon és ebben ki tudjuk magunkat fejezni, a nekünk megfelelő szinten.

Sajnos, az emberek esetében, léteznek mániákus hazudozók is, akik szinte még véletlenül sem mondanak igazat. Ezeket, általában már ismeri a környezetük és a megfelelő helyen vannak kezelve.

Szerencsére, léteznek olyan emberek szép számmal, akik nem hazudoznak és megvetik azokat, akik ezt teszik.

Mindenkor hasznos véleményem magas színvonalához, most sem férhet kétség. Bárki felkérésére, bármely időszakban, szívesen állok rendelkezésre.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.