Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska és a gyógyteák.

2013.08.22

 Kedves Atanász!

Most is, mint a korábbiaban, nagyon megtisztelő számomra, hogy véleményt mondhatok egy ilyen kedves és építő jellegű témakörben.

Ismerem a növényeket, mert nagyon sokat szaladgáltam, sőt a mai napig is futkosok közöttük.

Azonban ha azt állítanám, hogy meg is tudom őket különböztetni egymástól, az már nem fedné a valóságot.

Nagyon hasznos növényekről beszélünk, hiszen az ezekből nyert főzetek gyógytea formájában elősegíthetik az egészség megőrzést és a közérzet javítását.  Van olyan is, hogy tea webáruház

Úgy tudom, álmatlanság ellen is használják, bár nálam ennek nincs jelentősége. Én bármennyit képes lennék aludni, ha hagynának.

A gazdasszonyom mindíg panaszkodott a gyomrára, hogy nincs étvágya, meg egyebek. Egy ilyen gyógynövény főzetét iszogatta és úgy tünt, hogy valamivel jobban érzi magát. A férje azt mondta, hogy badarság az egész. Rajta nem is csodálkozom, mert ő csak szeszt iszik, de azt minél többet.

Nekem azért nincs igazán szükségem az ilyesmire, mert aki az én étvágyamat emelni tudja, az varázsló. Erről jut eszembe, néha nem ártana ha picivel több ennivaló kerülne a tálkámba.

Mindent összegezve, rendkívül hasznosnak találom az elképzelést, hogy a különböző növényeket ilyen célokra használják fel.

Véleményem magas szintjéhez ezúttal sem férhet kétség, hasznossága pedig hasonló tendenciákat mutat. Bármikor szívesen nyilatkozom.