Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci macska és a drótkerítés.

2013.06.26

Kedves Periklész!

Nagyon jó helyre fordult a kérdésével, mert mi macskák köztudottan a kerítések nagy szakértői vagyunk. Életünk során számtalan kerítésen bújunk át, illetve közlekedünk, vagy pihenünk a tetején. Különösen én, aki a környék kerítéseinek nagy részét ellenőrzésem alatt tartom.

Sajnos, a drótból készült kerítésekről nem sok jót tudok mondani. Sem a drótfonat, sem pedig a vadháló nem alkalmas arra, hogy a tetején sütkérezzünk, vagy sétáljunk. Tudom jól, hogy a vadhálóból készült kerítés nagyon olcsó, és könnyen felállítható, de komolyabb macskacélokra teljesen alkalmatlan. Egyetlen dologra használható: át lehet alatta bújni, de nem mindegyiken, csak azokon, amelyeknek elég nagy a lukbősége. Igaz, mi átférünk mindenütt ahol a fejünk átfér, de azért nekem a fejem is elég nagy.

Összességében tehát lesújtó a véleményem az acéldrótból készült kerítésekről, annál is inkább, mivel ebből az anyagból még szögesdrótot is készítenek, az pedig nagyon csúnya dolog, mert még a betonkerítéseken való nyugodt szaladgálást is meg tudja akadályozni.

Részemről, amit legkívánatosabbnak tartok, az egy olyan kerítés, aminek a teteje legalább 20 cm széles, de alul vannak rajta lukak, amiken át lehet bújni.

Remélem hozzá segítettelek a döntéshez.

Maradok  tisztelettel: Cinci macska.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.