Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska az ifjúságról.

2019.07.03

Kedves Taksony!

 

Az ifjúság a legszebb időszak az emberek életében. A fiatalság előtt van nagyon sok élmény és rengeteg esemény, persze lehetetlen, hogy csak pozitív dolgok történjenek valakivel, de optimistának kell lenni.

Sajnos fiatalon is sok tragédia történik. Gondoljunk csak a szerelmi háromszögekre, melyek folytán több öngyilkosság történt már, de ezek a legszörnyűbb esetek, ilyesmire nem is szabad gondolni.

A szép dolgokat kell szem előtt tartani. A sok tanulás mellett rengeteg szórakozási lehetőség kínálkozik, amíg valaki fiatal és nem utolsó sorban egészséges. Természetesen a drogokat szóba sem szabad hozni és lehetőleg az alkohol nagymértékben való fogyasztása is tiltott.

Ilyenkor lehet megalapozni a jövendő munkát, hivatást, de sajnos ilyenkor tudja az ember kissé elrontani az életét.

A mai öregek legtöbbje sok mindent másképp csinálna, ha újra kezdhetné, de sajnos senki számára sincs második lehetőség.

A kiskorúság már egy kevésbé kellemes állapot, mert itt még néhány fontos döntést nem lehet önállóan meghozni a szülő, vagy gyám engedélye nélkül.

Mindenre kiterjedő, átfogó és figyelmesen megfogalmazott véleményem értéke talán még az eddigieknél is magasabb értéket képez. Bármely más alkalommal, bárki felkérésére ugyanígy rendelkezésre fogok állni.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.