Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska az eltűnésről.

2021.01.24

Kedves Soma!

 

Aki rejtőzködik, annak valami takargatnivalója van. Ez lehet kisebb, egyszerűbb bűn, vagy nagyobb vétség, amiért ha kézre kerítenék az illetőt, valószínű, hogy komoly börtönbüntetés várna rá.

Előfordul, hogy valaki szégyenében bujkál ismeretlen, eldugott helyeken. Valami olyan történhetett vele, amiért nem bír másik előtt megállni, illetve azok szemébe nézni szégyenérzet nélkül.

Ezeket az embereket nem tudom elítélni, de a bűnözőkről természetesen nagyon rossz véleménnyel vagyok.

Az eltűnt személyek nem minden esetben bujdokolnak, vagy rejtőzködnek. Sajnos, az ilyen esetek többségének hátterében az áll, hogy az illetőt valahol fogva tartják, vagy a legrosszabb esetben megölték.

Nagyon sok tragédiáról hallani manapság a rádióban és a televízió is bővelkedik ilyen iszonyatos hírekben.

Nagyon kell magunkra vigyázni és másokra is, amennyiben ez lehetséges. Ezt a legtöbben nem igazán veszik figyelembe és csak mennek kegyetlenül előre a céljaik elérése érdekében. Amíg ez így van, nem lesz szebb a világ. Sajnos jóságot nem igazán lehet tanulni, arra születni kell.

Sok figyelemmel és jóindulattal megfogalmazott véleményem kiváló minősítést kaphatna, amennyiben erre lehetőség nyílna. Bármely más alkalommal, bárki felkérésére, ugyanilyen elánnal állok majd a dolgokhoz.

Üdvözlettel: Cinci Macska.