Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska az ékszerekről.

2018.02.05

Kedves Adalbert!

 

Az ékszerek rendkívül értékes dolgok és általában szemre is rendkívül szépnek tűnnek. Amikor megalkotják őket, elsősorban ezek a szempontok érvényesülnek a gyártóknál.

Mondják, hogy a nők imádják az ékszereket. Ez bizonyára így is van, de némely férfiak is rajonganak értük, ha anyagilag megengedhetik maguknak.

A testnek egy kiváló ékessége lehet egy nyakék, vagy egy aranylánc, még akár egy bokalánc is, merthogy ma már szinte minden testrészre szabnak ékszereket.

A hasra is szoktak tenni apró ékességet, pedig az biztos, hogy fájdalmas lehet. Egy arany fülbevaló is, a nőknél hatalmas hatást ér el.

Van olyan reklám, amiben azt állítják, hogy az ékszer öltöztet és egy olyan hölgyet ábrázolnak benne, akin nincs semmi más csak az ékszerei. Ezt azért ne higgyük el szó szerint.

A briliánsok rendkívül szemet gyönyörködtető és nagyon szép dolgok. Kevesen engedhetik meg maguknak, hogy ilyesmit vásároljanak.

Az említett dolgok befektetésnek kiválóan alkalmasak, mert a pénz értéke állandóan romlik, míg az arany például soha nem fog veszíteni az értékéből.

Nagy odafigyeléssel és jóindulattal megfogalmazott véleményem értéke nem lehet kicsi. Bármely más alkalommal sem fogom lejjebb adni az általam felállított színvonalat.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.