Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska az autószerelőkről.

2020.09.18

Kedves Kázmér!

 

Az autószerelők napjainkban rendkívül jelentős szerepet töltenek be. Szinte minden család rendelkezik legalább egy gépkocsival. Van, ahol többet is üzemeltetnek, így gyakran történnek meghibásodások.

Ha a munkájához kell valakinek az autó, akkor még többet jár vele az átlagosnál és még gyakrabban kell autószerelőhöz vinni.

Sajnos nem mindig úgy alakul a javítás, ahogyan azt a megrendelő szeretné. Sokkal többet kell fizetni a szerelésért, mint arra előzőleg számítani lehetett. Az alkatrészek ára is folyamatosan emelkedik. Rengeteg terhet jelentenek ezek a kiadások a gépkocsi tulajdonosoknak.

A karosszériások munkadíja talán még magasabb, mint a szerelőké. Sokan olyan véleménnyel vannak, hogy a szerelő mindig csak annyira javítja meg a kocsit, hogy legközelebb is legyen munkája.

Ez persze egyéni vélemény kérdése, de néhányan gyakran szidják a szerelőket, mondván, hogy nem értenek a munkájukhoz. Az biztos, hogy jó szerelőt nehéz találni. Ha van is ilyen, ritkán ér rá.

Aki saját maga is meg tudja javítani az autóját, az jó helyzetben van.

Mindenre kiterjedő és sok odafigyeléssel megfogalmazott véleményem értéke ez alkalommal is magasnak mondható. Bármely más alkalommal, bárki rendelkezésér ugyanilyen készséggel fogok állni, ha felkérést kapok.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.