Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a vicces ajándékokról.

2014.08.23

 Kedves Bódog!

 

Nagyon szép dolog az ajándékozás, főleg akkor, ha meglepetésként adja át az ajándékozó az ünnepeltnek. Előfordul, hogy nem is kell az alkalomhoz kiemelkedően jeles nap.

Különlegesnek számít, amikor az ajándék még ráadásul vicces is. Nagyon becsülöm azokat, akik humoros külsőt kölcsönöznek, átnyújtott meglepetés jellegű tárgyaiknak. A vicces ajándékok szinte mindenkinek tetszenek.

Vannak kellemetlen meglepetések is, az ilyen tréfás alkalmakkor. Ez akkor következik be, ha alaposan melléfog az ajándékozó. Volt már erre példa, sőt még arra is, hogy nagyon megsértődött az, akinek örülnie kellett volna. Ezért kell körültekintően eljárni az ilyen esetekben.

Nem könnyű a vicces ajándékot úgy megválasztani, hogy elsöprő sikert arasson a saját kategóriájában, ezért is vagyok jó véleménnyel a feladatot maradéktalanul teljesítőkről.

Azt sem felejthetjük el, hogy az ajándékot átvevőnek megértést kell tanúsítania, ha valami nem úgy sül el teljes mértékben, ahogyan kellett volna. Illemből jót nevetünk és ezzel megoldjuk a kellemetlen helyzetet.

Én egyszer úgy megtréfáltam a szomszédban élő kandúrt, ajándéknak nevezett cselekedetemmel, hogy a későbbiekben, amikor meglátott, rögtön megkergetett. Ezt az eljárást azonban, az embereknek nem ajánlo

Mindenre kiterjedő, hasznos véleményem értékét, ez alkalommal sem lehet vitatni. Más alakalommal történő felkérésre sem fogok nemet mondani.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska!