Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a vendéglőkről.

2013.08.30

 Kedves Boldizsár!

 

Nagyon kellemes felkérés ez a véleményem kinyilvánítására,  részedről, már csak azért is, mert az étkezés , mint fogalom nagyon kellemes időtöltés számomra,  ugyanakkor nevezhetjük létfenntartási alapkövetelménynek is.

Sokat hallottam már a vendéglőkről, bár meg kell vallanom, hogy a belső területén még soha nem tartózkodtam. Mondjuk úgy, hogy ez az emberek kiváltsága.

Mégis el kell, hogy mondjam a véleményemet a konyhák minőségéről, azaz inkább az elém tett élelmiszer mennyiségéről. Sajnos nem sok volt, de ezeknek a táplálékoknak is mindig nagyon örültem.

Az éttermi felszolgálás és az ahhoz kapcsolódó figyelmességekről inkább a gazdámat lehetne megkérdezni, ha kijózanodna egyszer. Ők járnak néha étterembe a feleségével.

Egy dolog azonban teljesen biztos, nevezetesen az, hogy sokkal kényelmesebb, ha kirakják a macska elé az ételt és csak meg kell enni, mint amikor rohangálni kell a napi betevőért és még ilyenkor is bizonytalan, mint a kutya vacsorája Elnézést kérek a hasonlat jellegéért.

Azért, ajánlok neked egy éttermet, amit a következő linken elérhetsz: Étterem Miskolc

Szerteágazó véleményem az eddigiek folyamán mindig hasznosnak bizonyult. Biztos vagyok benne, hogy ez alkalommal is tartani fogja a szintet. Bármikor hajlandó vagyok eleget tenni ilyen vagy hasonló felkéréseknek.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska..