Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a tolakodásról!

2019.05.05

Kedves Vajk!

 

A tolakodás sok esetben előfordul akkor, ha valahol sorba kell állni valamiért. Ez lehet egy boltban, vásárlás alkalmával, főleg ha olyan áruért állnak sorba az emberek, ami rövid időn belül elfogyhat, és ezért még idegesebbé válnak.

Egy mozi pénztáránál is lehet hasonló a helyzet, jegyvásárlásnál, bár ez inkább a régebbi időkben volt jellemző, ma már sok mozi van, széleskörű kínálattal. Ezen felül azt is figyelembe kell venni, hogy a DVD lemezeken szinte korlátlanul lehet filmeket nézni, bár kétségtelen, hogy a legújabb filmek csak a filmszínházakban tekinthetők meg.

A furakodás kifejezést is szokták használni az imént említett esetekben. A tolongás akkor alakul ki, ha sok ember úgy tartózkodik egy helyen, hogy kevés számukra a rendelkezésre álló terület, helység. Szoronganak, veszekszenek, és olykor még verekszenek is ilyen helyzetben.

Az ilyen eseményeket a legjobb elkerülni, ha egyáltalán van erre mód. Sokszor magával sodornak az események és mire észbe kapunk, már benne vagyunk a slamasztikában.

Nagy figyelemmel és sok szeretettel megfogalmazott véleményem minősége vitathatatlanul magas szintet képez. Ha a jövőben valaki hasonló felkéréssel fordul hozzám, nem fogok habozni, teljesíteni a kérését.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.