Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a terhességről.

2019.04.10

Kedves Oszkár!

 

A terhesség a nők életében a legszebb állapot, de a folyamat nehezen viselhető. A reggeli rosszullétek és egyéb kellemetlen tünetek bizony megviselik a szervezetet, de tudván, hogy milyen nemes a cél, elviselhetőbbé teszi a szenvedést számukra.

Általában kilenc hónapig tart a terhesség, de előfordulnak koraszülések is. Ez már rendellenességnek számít és mindig veszélyesebb.

Aki kisbabát vár, az a legkedvesebb és legnemesebb céllal követi a nőgyógyász utasításait, pontosan betartva annak minden apró részletét.

Babavárási időszak alatt tilos a dohányzás, szeszes ital fogyasztás, nehéz tárgyak emelése és más is.

A várandósság kifejezést már ritkábban alkalmazzák, inkább a régebbi időkben emlegették így a terhességet és ez nem is a legszebb szó az áldott állapotra.

A gyerekek úgy tudják, hogy a gólya hozza a kisbabát, és amíg lehet, meg is kell őket tartani ebben a hitben. Később majd úgyis eljön a felvilágosítás időszaka és ráérnek akkor megtudni a teljes igazságot.

Sok szeretettel megfogalmazott és nagy odafigyeléssel megosztott véleményem értéke ez alkalommal sem marad el a kiválótól. Bármely más alkalommal, bárki felkérésére, nem fogok habozni a legjobb tudásom szerint teljesíteni a kérést.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.