Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a táskákról.

2018.06.18

Kedves Ubul!

 

A táskák nagyon hasznos kellékei a mindennapi életnek, mivel kézben nem lehet mindent elvinni. Gondolok itt például iratokra, melyet védeni kell az esőtől is, többek között. Ebben egy aktatáska nagy segítséget nyújt.

A diplomatatáska is elsősorban iratok és egyéb, ebbe a kategóriába tartozó hasznos holmik szállítására és tárolására van rendszeresítve.

A bőröndök már nagyobb térfogattal rendelkező, elsősorban utazáshoz, költözködéshez kitalált eszközök. Nagyon sok minden belepakolható egy tágas bőröndbe. Ezeknek már a legmodernebb fajtái kaphatóak országszerte.

A szatyrok már egészen más besorolást kapnak ebben a kategóriában. Léteznek apró reklámszatyrok, melyek többnyire valamely cég logóját ábrázolják. Sok ilyet osztogatnak általában, bevásárlóközpontokban vagy bármely más helyen, de van ennek egyszerűbb, sima formája is.

A bevásárlószatyrok már komolyabb figyelmet érdemelnek. Ahogy a nevében is benne van, bevásárlásoknál tehetnek komoly szolgálatot. Van, amikor ezekből több is kevésnek bizonyul egy hétvégi bevásárlás alkalmával.

Az átlagos méretű szatyrok bármilyen kisebb holmi szállítására alkalmasak. Ezekből van kétfülű, egyfülű fajta, de ezek kombinációja sem ritka.

Rendkívüli odafigyeléssel és szeretettel megfogalmazott véleményem ez alkalommal is értékesnek mondható. A jövőben sem hanyagolom el az ilyen jellegű kérések teljesítését.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.