Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a tartósított élő virágokról.

2019.07.12

Kedves Vince!

 

Az élővirágok nagyon szép, illatos és ezáltal kellemes díszei a lakásnak, vagy más helyeknek. Azonban nem sokáig élvezhetjük szépségüket, hamar elhervadnak. 

Nem úgy a tartósított élő virágok. Olyan szer felhasználásával állították elő ezeket a különleges növényeket, melynek hatására hónapokig vagy akár évekig szépek maradnak.

Nem kell attól tartanunk, hogy ezáltal nem lesz olyan szép a virág. Erről szó sincs. Nyugodtan lehet belőlük akár menyasszonyi csokrot is készíteni, ami így akár egy éven át is szinte ugyanolyan friss és szép marad, mint a fontos esemény napján.

Rendkívül jó véleménnyel vagyok ezekről a virágokról, pontosan a felsorolt okok miatt, és mert kimondottan szeretem a szépet.

A hervadt virág nem kellemes látvány, ezért jó, ha mindent megteszünk azért, hogy minél tovább legyen a növény friss, illatos, szép és kellemes kisugárzású.

Ezeket a virágokat is kell néha portalanítani és védeni a külső behatásoktól. Érzékenyen kell bánni velük, ahogyan megérdemlik, mert lakásunk, vagy éppen irodánk díszeiről beszélünk.

Mindenre kiterjedő frappáns véleményem magas színvonalát aligha lehet vitatni. Bármely más alkalommal, bárki kérésére, habozás nélkül fogom ugyanezt a teljesítményt nyújtani.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.