Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a szilveszteri mulatságokról.

2015.01.01

Kedves Samu!

 

A szilveszter, mint az év utolsó napja, nagyon bohókás hangulatot tud teremteni. Ez így is van rendjén és nem is vagyok rossz véleménnyel a féktelen mulatozásról. Sokan annyira belemerülnek az ivászatba, hogy hajnalra a detoxban kötnek ki. Ezt viszont, már nem volna szabad. Be lehet rúgni, de nem ilyen szinten.

Sokan végig iszogatnak, de éjfélkor még nyugodtan tudnak pezsgővel koccintani és ezt követően hajnalig sem ájulnak el a szesztől.

A gazdám már délután tök részeg és folyamatosan tartja a szintet. Ő már olyan stádiumban van, hogy kell a hátára egy kisebb boros hordó, előre pedig egy pálinkás butykos.

Az igazi dáridó és jó hangulat nem csak akkor valósul meg, ha tökrészegre isszuk magunkat. Nem könnyű, de valahogy meg kell tartani a határt.

A féktelen mulatozásnak valóban a szilveszter a napja, de gondoljunk a másnaposságra is, ami újév napján kegyetlen lesz.

Természetesen ebben a két napban megbocsájtható az italozás.

Figyelmesen megfogalmazott és minden lényegre kiterjedő véleményem fontossága ez alkalommal sem lehet vitás, értéke pedig magas szintű. Az Újévben is szívesen teszek eleget bárki felkérésének, aki igazán kíváncsi a véleményemre.

Boldog Újévet Kívánok!

 

Üdvözlettel: Cinci Macska!