Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a székekről.

2020.08.19

Kedves Bódog!

 

A székek nagyon fontos kellékei az emberi kényelemnek. Nagyon kevesen tudnak hosszú ideig egy helyben állni, ezért olykor meg kell pihenni. Erre a legalkalmasabb eszközök a székek. Ezeknek van több fajtája, az egyik leggyakoribb, ezek közül a karosszék. Kényelem szempontjából mindenképpen megfelelőbb, mint egy egyszerű kis ülőalkalmatosság.

A fotelek már sokkal kényelmesebb bútordarabok. Ezekben hátra lehet dőlni, el lehet terpeszkedni, egyszóval könnyebb végigülni például egy hosszabb beszélgetést.

Ezekből is több fajta létezik, különféle kényelmi fokozatokban. Kisebb, nagyobb méretben kaphatóak, bőrből vagy akár fából is készülhetnek ezek a bútordarabok.

Van, aki azt szereti, ha mélyen belesüpped egy fotelbe, de akad, aki inkább úgy kedveli, ha egyenes testtartásban tud ülni rajtuk. Ez a testhelyzet felel meg neki.

A sámlik egészen kisméretű székek. Nem is nevezhetjük őket egyáltalán kényelmesnek. Nincs mire hátradőlni rajtuk és egyáltalán kapaszkodót sem tudunk találni ezeken az egyszerű ülőkéken.

Végtelenül átgondolt és sok kedvességgel megfogalmazott véleményem értéke nem lehet alacsony, ahogyan azt többen már a korábbiakban is megszokhatták, velem kapcsolatban. Ha bárki, bármely más alkalommal hasonló kéréssel fordul hozzám, nem fogok habozni azt, a legjobb tudásom szerint, teljesíteni.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.