Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a szálláshelyekről.

2014.05.09

 Kedves Vencel!


Nagyon szeretem a kényelmes szállásokat. Téves az a hit, hogy a macskák bármilyen egyszerű vackon is elalszanak. Az igénytelenebbekre ez igaz is, de én igényes vagyok és adok a minőségre, szállás tekintetében is.

A szállások szerintem nagyon fontosak az életben, mert az éjszakai pihenés minősége és hossza határozza meg, hogy másnap milyen lesz a közérzet és a teljesítőképesség, bármilyen tevékenységről is legyen szó.

Miskolcon nagyon sok féle szálláslehetőség közül lehet választani. Ennek említésekor nem az egyszerű búvóhelyekre gondoltam, hanem komoly pihenőhelyekre, színvonalas szállodákra.

Szállás Miskolc legszebb részén, Tapolcafürdőn.

Kezdjük a kisebb panziókkal, ahol apró, de kellemes hangulatot sugárzó szobák várják a vendégeket. Nagyon sok található ezekből a megyeszékhelyen. Akik nem szeretik a nagyobb nyüzsgést, azoknak ez kiválóan megfelel.

Más azok választási lehetősége, akik a nagy szállodák zajló életéhez vannak szokva, előkelő lakosztályokkal. Ezekből is akad szép számmal. Természetesen magasabb árfekvésben.

Ezen kívül, vannak még hivatalosan üzemeltetett, magánházban található szállások is.

Nagyon udvarias kiszolgálásban lehet részük az ide vágyó látogatóknak, legalább olyan mértékben, mint a nagyobb egységekben.

Az a véleményem, hogy minden tekintetben nagy a választék, ami szinte minden igényt kielégít.

Mindenkor hasznos vélemény nyilvánításom, ezúttal is magasan meghaladta az elvárt szintet.

Bármely felkérésre állok rendelkezésre.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.