Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a szalámikról.

2021.03.25

Kedves Menyhért!

 

A felvágottak népszerűek a vásárlók körében. Ezek fogyasztása gyakori. Vajas kenyéren több féle szalámit lehet enni, de van, aki csak sima zsemlébe rakja, és úgy készít magának reggelit.

Nagyon sok féle töltelékárut lehet manapság kapni. Párizsi, vadász, zala felvágott és akkor még nem is beszéltünk a füstölt felvágottakról, amibe beletartozik a turista, pick szalámi és még sok olyan termék, melyek részletes felsorolása szinte lehetetlen feladat lenne.

Mindig újabbak is megjelennek, teljes mértékben kielégítve a vásárlók igényeit. A kolbászok is nagyon népszerűek, bár könnyű ételnek nem nevezném őket.

Van olyan ember, aki nem eszik egyáltalán szalámiféléket, mert nem tartja egészségesnek azokat. Részben igazat adok neki, csak az a gond, hogy úgy nehéz mindig olyat kitalálni reggelire vagy vacsorára, ami igazán laktató ételnek számít. Persze elég sok más ételféleség létezik, amiből lehet, az említett alkalmakra, válogatni.

Mi macskák fogyasztunk olykor szalámi féleségeket, ha sikerül hozzájutni.

 Sok odafigyeléssel és kellő pontossággal megfogalmazott véleményem értéke aligha mondható alacsonynak, de ezt már megszokhatták a múlt folyamán. Ha bárki, bármely más alkalommal hasonló kéréssel fordul hozzám, nem fogok habozni kérését a legjobb tudásom szerint teljesíteni.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.