Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a rúzsokról.

2018.12.11

Kedves Zoárd!

 

A rúzs használata a nőknél elsősorban a régebbi időkben volt divatos. Manapság már sokkal kevésbé feltűnő, de hasonló hatást keltő termékek kaphatóak, melyeket előszeretettel használnak a hölgyek.

Ilyen például a szájfény, ami véleményem szerint sokkal szerényebb és szemre is tetszetősebb. Az ápoltságot, jó megjelenést legalább annyira elősegíti, mint a hagyományos, feltűnően erős színű rúzs.

A mai kozmetikai és testápoló szer választék olyan nagy, hogy szinte már alig lehet választani közülük. Sok féle árfekvésben, különböző minőségben, mindenki a pénztárcája nagyságának megfelelően választhat magának ezekből az árukból.

Nem csak a száj ápolását lehet túlzásba vinni, hanem egy testillatosító is lehet olyan, amit hat méterről is érezni. Ez nem helyes. Az illem szerint egy méteren jóval belül kell érezhetőnek lenni.

Visszatérve a szájra, ha egy jól kirúzsozott hölgy megpuszil valakit, akár üdvözlésképpen, annak a nyoma igencsak megmarad az illetőn és nem biztos, hogy ő ennek majd örülni fog, pláne ha férfiról van szó és felesége van.

Körültekintően megfogalmazott véleményem értéke ez alkalommal sem lehet alacsony szintű és a jövőben is ennek megtartására fogok törekedni, ha bárkitől ehhez hasonló felkérést kapok.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.