Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a robbanószerekről.

2016.12.23

Kedves Lőrinc!

 

A robbanóanyagok a világ legveszélyesebb szerei. Több fajta létezik belőlük, úgymint a dinamit, ekrazit vagy éppen a TNT.

A bombák robbanása hatalmas katasztrófához vezet, mely sok esetben emberek és más élőlények életébe kerülhet. Amikor feltalálták ezeket a szereket, biztos, hogy nem gyilkos szándék rejtőzött az előállításuk hátterében.

A terroristák kedvenc elfoglaltsága a bombákkal való robbantgatás és ennek szörnyű következményeit egyre inkább tapasztalhatjuk a világban.

Szinte érthetetlen, amikor valaki magára rakja a robbanószereket és öngyilkos merényletet követ el. Saját maga megölése mellett minél több embert akar magával vinni a másvilágra.

Ezt a gonoszságot ép ésszel már szinte fel sem lehet fogni. Sok jó ember él a világban, de sajnos annál több rossz.

A gonosz macskák sem ismeretlenek előttem. Sokszor bántottak már engem és nem volt könnyű védekezni. Sokszor folyamatosan résen kell lenni, hogy megtarthassuk az egészségünket és a biztonságunk semmilyen formában ne kerüljön veszélybe.

Mondják, ha nem létezne bomba, jobb lenne a világ. Lehet, hogy igazuk van.

Különös körültekintéssel megfogalmazott véleményem minden bizonnyal ez alkalommal is hasznosnak fog bizonyulni. Ha a jövőben hasonló felkérést kapok, nem fogok késlekedni a teljesítéssel.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.