Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a pólókról!

2015.04.10

Kedves Kornél!

 

A pólókat nagyon lenge, kényelmes viseletnek tartom. Főleg tavasszal és nyáron aktuális öltözék. Télen is hordható, csak akkor nem igazán látszik, mert rá kell venni valamit a hideg miatt.

Vannak egyszínű, mintázat nélküli pólók. Ezek sem rosszak, de jobban kedvelem azokat a ruhadarabokat, amiken különböző ábrák, rajzok, képek vagy bármilyen díszítés kap helyet.

Ha festéssel oldják meg az a legegyszerűbb, de varrott formában is szokták ábrázolni a képeket, ezeken a divatos ruhadarabokon.

A legjobban azt szeretem, ha macskákat, kiscicákat ábrázolnak a pólók előoldalai, vagy akár a hátoldalon is alkalmazható.

Itt például nagyon sok olyan póló található, ami alkalmas macska rányomtatására: Póló nyomtatás alapanyag webáruház.

Több macskánál is tapasztalható, hogy pólót kapnak ajándékba gazdájuktól, vagy bárkitől, aki kedveli őket. Ezeket rájuk is adják. Nem mondom, hogy gyakori, megszokott látványt nyújt az ilyesmi, de biztos vagyok benne, hogy megakad egy ilyen macskán az emberek szeme és többnyire tetszésüket szokták kifejezni.

Ami nem általános, az különlegességnek számít az esetek többségében és a mosoly ilyenkor elismerést jelent. Előfordulhat, hogy a ruha valamiben akadályozza a macskát alkalmanként, de ez elhanyagolható mellékkörülmény.

Véleményem teljes értékű mivolta ez alaklommal sem kérdőjelezhető meg. Bármely más alkalommal szívesen állok bárki rendelkezésére, ha hasonló jellegű felkérést kapok.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska!