Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a női ékszerekről.

2015.06.28

Kedves Egon!

 

A női ékszerek csodálatosak tudnak lenni, szinte bármelyik fajtát nézzük. Kezdjük a gyémánttal, amit kevesen engedhetnek meg maguknak, mert bizony nagyon magas áron szerezhetők be.

Ha egy hölgy ilyen ékszert visel, óhatatlanul felmerül a barátnőkben, ismerősökben, akik megszemlélik, hogy valódi, vagy csak ügyes másolat. Ilyenkor indulnak a pletykák és találgatások, de valahogy ez már együtt jár az életmenettel.

Az aranyból, vagy ezüstből készült ékszerek ugyan valamivel kevesebbe kerülnek, de így is fényesen ragyognak és kevés nő számára elérhetőek.

Különlegesen elegáns ékszerek találhatók például ennek az ezüst ékszer webáruháznak a kínálatában.

Több más anyagból is készülnek csillogó nyakékek, karperecek, fülbevalók és egyéb sorolhatatlan ékességek.

Azt is mondják, hogy az ékszer öltöztet. Ezzel azonban nem teljesen értek egyet. Minden szolgálja azt, amit kell.

A bizsuk is látványosak tudnak lenni és a semminél jobbak, azok számára, akik szeretnek valami ékességet viselni, ha társasági összejövetelen vesznek részt.

Az igazi ékszer mindig a gazdag emberek kiváltsága volt és az is marad. Természetesen ez nem csökkenti azok értékét, akik anyagi okok miatt nélkülözni kényszerülnek az említett tárgyakat.

Átfogó véleményem precizitása és elfogadhatósága ez alkalommal sem lehet kétséges. Ha bármely más alkalommal állhatok bárki szolgálatára, hasonló készséggel állok rendelkezésre.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska!