Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a meglepetésekről, ajándékokról.

2013.12.04

 Kedves Bódog!

 

A meglepetések természetesen két nagy csoportba oszthatók. A kellemes és a kellemetlen kategóriákba. Ezen belül, érhetik a macskát rémítő meglepetések is, például egy kutya hirtelen támadása, amire egyáltalán nem vagyunk felkészülve, vagy éppen a házigazda, seprűvel történő verésének szándéka, irányomban.

Ezektől, nem ártana, ha megkímélne az élet, ezzel szemben elég gyakran vagyok kitéve ilyen incidenseknek.

A meglepetés szót viszont használhatjuk olyan értelemben is, hogy ajándék, karácsonyi ajándék vagy születésnapi ajándékok...

Az ámulatot sok minden kiválthatja. Például egy feltűnően szép cica, persze az ellenkező nem képviselőjeként, vagy ha a gazdám egyszer nem lenne totál részeg, és így tovább sorolhatnék még példákat, de idő hiányában nem teszem.

Az ámulat a meglepetés része és gyakori velejárója, főleg ha olyan ajándékot kapunk, amire nem számítottunk vagy olyan esemény történik velünk.

A váratlan eseményekre, ahogy a nevében is benne van, nem készülhet fel a macska. Ha ez rossz, akkor már baj van, de egy kellemes váratlan esemény, mint például a gazdasszonyom meglep egy jó adag extra kolbásszal ebédidő tájékán, már sokkal kedvesebb a szívemnek.

A véleményem fő része az, hogy inkább éljünk megszokott életet, kirívóan nagy meglepetések nélkül, de tudom, hogy ez teljességgel lehetetlen kívánság. Kivétel ez alól az ajándékok által okozott meglepetés.

Mindig hasznos véleményem, ez esetben sem maradt el a vártól. Bármikor szívesen nyilatkozom azoknak, akik őszintén kíváncsiak rá.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska!