Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a másságról.

2020.11.15

Kedves Oszkár!

 

A másság rendkívüli helyzet, melyre az emberek általában különféleképpen reagálnak. Én nem igazán vagyok jó véleménnyel az egészről.

Két nő között kialakulhat egy leszbikus viszony, ami jelentősen eltér a megszokott helyzettől. Nem is igazán értem, hogy az ilyesmi hogyan lehet teljes értékű valóság.

Ha két férfi vonzódik egymáshoz, azaz mindkettő a saját nemét kedveli, akkor beszélhetünk homoszexualitásról. Van, aki elfogadja ezt az állapotot, sőt, egyes országokban még házasságot is köthetnek az azonos neműek. Na, ez aztán már tényleg nem helyes, szerintem.

Olyan is létezik, hogy valaki mind a két nem képviselőjével tart fenn kapcsolatot. Hihetetlen egy helyzet ez. Aki normális párkapcsolatban él, annak ez szinte felfoghatatlan ép ésszel. Ezzel én is így vagyok.

Néhányan még gyereket is akarnak örökbe fogadni. Ettől már egyszerűen eláll a szavam.

A szabad élet magába foglalja a „melegség fogalmát, egyesek szerint. Végeredményben, amíg nem bántanak másokat, addig valamennyire tényleg magánügy.

Mindenre kiterjedő és sok figyelemmel megfogalmazott véleményem magas értéke ez alkalommal is természetesnek mondható és ez a jövőben sem fog változni. Ha bárki hasonló kéréssel fordul hozzám, nem fogok habozni azt teljesíteni teljes tudásom szerint.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.