Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a levelekről.

2020.01.11

Kedves Baltazár!

 

A postai küldeményekből több fajtát is ismerünk. Olykor csaknem mindenki igénybe vette már ezeket a szolgáltatásokat, mint a levelezés, csomagszállítás vagy éppen pénzküldés, utalvány formájában.

Az új számítógépes rendszerben már kevesebb levél feladására van szükség, köszönhetően az elektromos leveleknek, a modernizáció korát élve.

A szolgáltató cégek azonban a mai napig is levélben küldik a számlákat és a hozzátartozó csekkeket, melyeket tanácsos időben befizetni, mert ellenkező esetben jön a késedelmi kamat.

A csomagszállítás forgalma nem igazán csökkent az elmúlt évek folyamán, legalábbis nem érezhető módon. A posta mellett több gyorsfutár szolgálat is foglakozik az ilyen küldemények továbbításával.

A pénz utalására több banki tranzakció is lehetőséget nyújt és ez jóval gyorsabb is, mint a postai pénzes utalványon történő továbbítás.

Vannak olyan sürgős levelek, melyeknek néhány órán belül a címzettnél kell lenni. Például ilyen lehet egy szerződés, aminek az aláírása nem tűr halasztást.

Sokoldalú és nagy figyelemmel megfogalmazott véleményem értéke ez alkalommal is magasnak mondható, ahogyan ez az elmúlt időszak folyamán történt, szinte kivétel nélkül. Ha bárki, bármikor hasonló kéréssel fordul felém, nem fogok habozni késedelem nélkül teljesíteni a kívánságát.

 

Üdvözlettel:  Cinci Macska.