Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a lakatosokról.

2020.02.05

Kedves Vencel!

 

A lakatosok nagyon fontos munkát végeznek. Ha valahol elromlok egy zár, azonnal őket hívják, hogy javítsák meg. Előfordult már többször, hogy valaki kizárta magát a lakásból, vagy éppen nem tudott kimenni. A lakatos mester tudott csak rajta segíteni.

Megesik, hogy egy zár egyszerűen csak elhasználódik egy bizonyos idő elteltével vagy elromlik és ezért cserélni kell. Itt már az egyszerű javítás nem segíthet.

Nem csak a zárak javítása a feladatuk ezeknek az embereknek. Szakosodhatnak épület, szerkezet lakatosokra is, de például egy gőzmozdony vezetőjének is kell ilyen képesítéssel rendelkezni.

Akinek nincs műszaki jellegű beállítottsága az ne igazán tanulja ki ezt a szakmát, mert úgysem fogja sokra vinni ezen a területen. Egy jó könyvelőből például aligha lesz kiváló lakatos, viszont a számok bonyolult labirintusában kiismeri magát és rendkívül összetett dolgok megoldására is képes lehet.

A saját területén kell mindenkinek lehetőleg maximálisan megfelelni az elvárásoknak.

Mindenre kiterjedő és nagy odafigyeléssel összeállított véleményem ez alkalommal is elérte a kitűnő minősítést, ebben teljes mértékben biztos vagyok. Ha bárki, bármely más alkalommal hasonló kéréssel fordul hozzám, nem fogok késlekedni a kérését legjobb tudásom szerint teljesíteni.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.