Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a keretekről.

2021.02.14

Kedves Samu!

 

A keretek elsősorban a képek említésekor kerülnek szóba. Több művészeti alkotás azonban keret nélkül is ugyanolyan értékes és még könnyebb is szállítani.

Bármely más képeket is keretbe foglalnak, de vannak egyéb tárgyak is, melyek keretezést igényelnek.

Elméletben is előfordul, hogy valamit a megfelelő kertek között tárgyalunk meg. Ez a kifejezés tehát viszonylag sok rétű.

A ráma fogalma már inkább nagyobb területre tömöríthető. Sok mindent lehet rámával ellátni. Emellett ez egy margarin márkaneve is, bár ennek semmi köze a keretek fogalmához.

A szegélyek már más kategóriába tartoznak, bizonyos értelemben. Szegéllyel el lehet látni például a padló parkettát, mert ennek hiányában esztétikailag nem felel meg a kívánt követelményeknek.

Az útszegély kövek is gyakran használatosak és több esetben szóba kerülnek az utak, terek megépítésekor és később a felújításakor is.

Nagyon fontos tevékenység tehát a szegélyezés és ehhez a legtöbb dolgot lehet kapni a megfelelő üzletekben.

Rendkívüli figyelmességgel és sok szeretettel megfogalmazott véleményem rendkívül értékes ez alkalommal is, ahogyan az már korábban is tapasztalható volt. Ha bárki, bármely más alkalommal hasonló kéréssel fordulna hozzám, nem fogok habozni azt a teljes tudásom szerint teljesíteni.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.