Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a kegyetlenkedésről.

2014.09.14

 Kedves Tádé!

 

A kegyetlenséget, természetesen elítélem és nagyon rossz véleménnyel vagyok az olyanokról, akik ezt nem is próbálják magukba fojtani.

Nagyon sok embernek és állatnak is, ez alól a macskák sem kivételek, erős késztetésük van a durvaságra. Másoknak kellemetlenséget, sőt fájdalmat okozni. Nem áll tőlük távol az ilyen cselekedet. Szinte ebben lelik örömüket. Mélységesen megvetem őket. Nem sok reményt látok arra, hogy lehetne javítani a jellemükön.

Van, akinek alapjaiban gonosz a természete. Ilyen például a gazdám. Ő még akkor is képtelen egy jó cselekedetre, ha nem teljesen részeg, bár ilyen nagyon ritkán fordul elő.

Szerencsére vannak jóindulatú, kedves emberek és szelíd, barátságos macskák is. Több ilyen barátom is van, akikkel szívesen töltöm együtt az időmet, vagy dolgozunk, azaz egerészünk.

Sajnos, gyakran előfordul az állatkínzás is. Saját bőrömön is megtapasztaltam már ilyen jellegű kegyetlenséget. Ezt a törvény is szigorúan bünteti, de némelyeket ez sem riaszt vissza. Tovább folytatják iszonyatos tevékenységüket.

Létezik lassú kegyetlenkedés is, amivel apránként lehet tönkretenni a másikat. Az ilyesmiről még rosszabb véleménnyel vagyok és mélységesen elítélem még a gondolatát is, az ilyen cselekményeknek.

Mindenkor hasznos véleményem jelenleg sem állt alacsony fokon. Szívesen teszek eleget hasonló jellegű felkérésnek bármikor, a jövő folyamán.

 

 

Üdvözlettel: Cinci Macsk