Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a Karácsonyról.

2013.12.12

 Kedves Gedeon!

 

A Karácsony, az egyik legszebb ünnep a világon, ha ugyan nem a legszebb. Ilyenkor azok is összejönnek nálunk, akik egyébként az év folyamán jóformán nem is találkoznak, legfeljebb hallanak valamit egymásról. Sok esetben a haragosok is kibékülnek erre az alkalomra.

A szomszéd kandúrral a közelmúltban csúcsán összevesztünk, meg is karmolásztuk alaposan egymást, de most, az ünnepek előtt már jó pár nappal, a békülés útjára léptünk.

Ha már amúgy gyakran megy a háborúskodás, legalább ilyenkor legyen béke.

A gazdám tavaly felgyújtotta a karácsonyfát, mert részegen felborította. Remélem, az idén nem fog ilyen kellemetlenség történni.

Az ünnepnapokon sokkal finomabb falatok kerülnek elém is. Nem mintha máskor éheznék, ilyet nem állítok, mert nem volna igaz, de azért ilyenkor egy kicsit mindig jobban esik a falat.

Nem csak a gyerekek várják Szenteste az ajándékokat, hanem a felnőttek is kíváncsiak rá, hogy mi lesz a fa alatt, azaz mit hoz a Jézuska.

Nagyon örülök neki, hogy ebben a kedves témában mondhattam el a véleményemet. Ennek mindenkori hasznosságához szemernyi kétség sem fér.

Bármely időpontban, bárki részére hajlandó vagyok véleményt nyilvánítani.

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska!