Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a kandallókról.

2016.01.08

Kedves Vazul!

 

A kandallók, mint fűtőeszközök mindig nagyszerűen ellátták a feladatukat és a külső szemlélő számára is megfelelő kinézetet mutattak. Ha egy fűtőberendezés jól néz ki és még kiváló meleget is ad, akkor nagyszerű párosításról beszélhetünk. Nagyon fontos szempont a kiváló alaphangulat, amit a kandallók szintén biztosítani tudnak.

Nekem minden kályha színpatikus, mert ha néha beengednek a házba télen, nagyon kellemes mellettük dorombolva bambulni. A gazdám részegen meg szokott ebben akadályozni, a lábát használva arra, hogy nyomatékot adjon nemtetszésének irányomban.

A mai világban már nagyon sok féle fűtőeszköz áll rendelkezésre. Egyre modernebbeket dobnak piacra. Hivatkoznak a gazdaságosságra és egyéb szempontokra.

Vannak olyan szerencsések, akik olyan éghajlaton élhetnek, ahol fűtésre nincs is szükség.

Nekem mondhatnak, vagy kínálhatnak akármilyen modern különlegességet én a kandalló mellett maradok elméleti és gyakorlati értelemben egyaránt.

Tény, hogy ma már különféle, rendkívül modern kandallók állnak a fázó vásárlók rendelkezésére, de hát ki nem fázik a kegyetlen téli hidegben, mondhatnánk joggal.

Alaposan átgondolt és gondosan megfogalmazott véleményem ez alkalommal is hasznosnak bizonyult. Ha bármikor, bárki hasonló kéréssel keres meg, nem fogok habozni arra megfelelő formában reagálni.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.