Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci macska a húsáruk minőségéről.

2013.07.23

 Kedves Bertold!

Szívemnek nagyon kedves téma ez. Túlzás nélkül állíthatom. A gyomromhoz talán még sokkal közelebb áll.

Ez is vitathatatlan tény.

Sok kolbászt ettem már. Úgy is mondhatnám, hogy megettem a kolbim javát, de a minőség mostanában bizony kívánnivalókat hagy maga után.

Ahogy Fábry mondja: finmság szempontjából kihívásokkal küszködik. Beleraknak ezekbe már mindent.

A legtöbb mócsingnak köze nincs az igazi töltelékhez. Az adag meg szemmel láthatóan kisebb lesz, hogy a macska rúgja meg.

A friss áru fogalmáról meg már ne is beszéljünk. illetve beszéljünk, mert ez képezi a dolog lényegi részét.

Nem vigyáznak a hűtésre kellőképpen. Néha olyan íze van, mint a kutyaürüléknek. Perszeezt csak képletesen kell érteni, mert még soha nem kóstoltam ebpotyadékot.

Sokan azt mondják, örüljön a macska, hogy egyáltalán van mit enni. Na jó, de azért egy minimális igényszintnek csak kell lenni.

Én megértem, hogy a gyártók is nehézségekkel küszködnek, meg minden egyéb, de azért bocsásson meg a világ...

Na de ne keseregjünk, a meglévő lehetőségek keretein belűl próbáljunk boldogulni.

Biztos vagyok benne, hogy véleményem hasznos és termékeny volt a maga kategóriájába.

Bármikor szívesen állok rendelkezésre.

Üdvözlettel: Cinci Macska.