Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a huligánokról.

2021.11.07

Kedves Pongrác!

 

A huligánok nem éppen a jó viselkedésükről híresek, ezért természetesen nagyon rossz véleménnyel vagyok róluk.

Megtámadnak békés embereket, provokálnak mindenkit, aki csak az útjukba kerül. Állandóan csak a balhét keresik, ez elégíti ki az ő igényeiket. Ennek folytán gyakran akad dolguk a rendőrséggel és az esetek túlnyomó részében el is ítélik őket.

A kiszabadulásuk után minden folytatódik. Ők sohasem javulnak meg. Azt hiszik, ezzel a viselkedéssel lesznek nagyobbak, holott pont az ellenkezője igaz.

A hippik sem sokkal vannak magasabban a társadalmi ranglétrán, de ők legalább nem kizárólag a balhé miatt élnek. Elsősorban a hajviseletük botránkoztatja meg az embereket, de több más kifogásolható is van a viselkedésükben, az átlag életvitelükben.

A jampik, vagy jampecok már talán békésebb kategóriába tartoznak és jobban elfogadottak a társadalom által, bár még ők is nagyon messze vannak az átlagembertől.

Ha valaki ki akar tűnni valamivel, az inkább a jóra orientálódjon. Nagy orvosi, vagy mérnöki és hasonló jellegű tudással ez már kiváló megoldás.

Minden figyelmet kimerítő és sok szeretettel megfogalmazott véleményem ez alkalommal is a kiváló kategória közelébe sorolható. Ha bárki hasonló kéréssel fordul hozzám, teljesítem azt.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.