Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a hírességekről.

2014.07.04

 Kedves Vid!

 

Nagyon sok híresség él a világon, sőt hazánkban is. Többen közülük, imádják, ha rajonganak értük, szerepelnek a lapokban, folyamatosan velük foglalkozik a közvélemény.

Ezzel együtt nincs igazán jó véleményem róluk. Főleg, arról a nőről, aki részegen száguldozik gépkocsival, nem törődve a következményekkel.

Nem kell ahhoz külföldre tekinteni, hogy találjunk olyan színészt, aki drogozik, iszik, mint a gödény, részegen vezet, másokat megnyomorít, és azt mondja, hogy „bocs”. Kap egy kis” úri” börtönt és minden rendben. Az ilyen embereket mélységesen elítélem.

Szerencsére vannak olyan sztárok is, akik normális módon élnek, emberileg szimpatikusak és nincs velük semmi baj.

A celebek, nagyon érdekes jelenségek. Javarészük, tulajdonképpen nem csinál semmit, csak riszálja a fenekét és baromságokat beszél a TV-ben, már ha a tájszólása ezt teljes mértékben lehetővé teszi.

Sajnos, néhányan úgy gondolják, hogy bármit megtehetnek, szinte büntetlenül, mert gazdagok és ismertek.

Egy ember értékét az határozza meg, ha becsületesen és megfelelő viselkedést tanúsítva tud élni. Persze tudom, hogy a jólét kihozza némelyekből akár a legrosszabbat is.

Mindenkor hasznos véleményemet ebben az esetben is készségesen megosztottam önnel és azokkal, akik olvassák. Ennek megtartására, ígéretet teszek a jövőre vonatkozóan is.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.