Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a hírekről.

2020.08.08

Kedves Sebestyén!

 

A hírek nagyon fontosak mindenki számára, mert ezekből értesülünk az aktuális bel és külföldi eseményekről és olyan dolgokról, újdonságokról, melyek minket személyesen is érinthetnek.

A média gondoskodik a hírek továbbításáról, sokszor még túlságosan is nagy buzgalommal.

 A rémhírek mindig elsőbbséget élveznek, mert azok jelentik az igazi szenzációt. A szép hírekre nem kapja fel annyira a figyelmét a néző, olvasó vagy hallgatóság.

A rádió, televízió és az újságok egyaránt alkalmasak a hírközlésre. Kinek melyik a kedvence.

Az információgyűjtés nem mindenkinek kedvenc elfoglaltsága. Van, aki nem is igazán akar tudni a külvilágról, hanem nyugodtan szeretne lenni.

Sokan pletyka formájában terjesztik a híreket, amit nem igazán tartok helyesnek. A szóbeszéd azt tartja, hogy a vénasszonyok szeretnek pletykálni, de ez azért nem teljesen így van. Mások is hajlamosak erre.

Ha újságról beszélünk, nem kizárólag a napi lapokra gondolunk, hanem arra, hogy úgy általában mi történt, amiről még nem hallottunk és szeretnénk értesülni róla.

Sok kedvességgel és nagy odafigyeléssel megfogalmazott véleményem értékének magas szintje ez alkalommal sem kétséges. Ha bárki, bármikor hasonló kéréssel fordul hozzám, nem fogok habozni a kérését maximálisan teljesíteni.

Üdvözlettel: Cinci Macska.