Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a házak felszereltségéről.

2013.08.19

 Kedves Mózes!

Nagyon kellemes témáról kérted a véleményemet, már csak azért is, mert magam is sokszor jobban szeretek bent lenni mint a szabad ég alatt és ez főleg a téli időszakra vonatkozik.

A házak belső berendezésének ízléses mivolta sokban függ a tulajdonos ízléséről. Ritkán járok idegen lakások belsejébe, épp ezért teljeskörű véleménnyilvánításra a dolog eze részében, nem vagyok alkalmas.

Ezzel szemben, az általam részben lakott és ennek folytán sűrűn bejárt ház beljeje már inkább ismerős számomra.Nálunk minden nagyon kényelmes. Szeretek heverészni a kanapén, összegömbölyödve lustálkodni, amíg el nem zavarnak, ám ez sajnos elég gyakran megtörténik.

Van a családban egy dúrva alaptermészetű pacák, aki nem bírja a macskákat. Állandóan szídja a fajtánkat, jókat rúg belém, ha sikerül eltalálnia. Szerencsére nagyon rosszúl céloz, meg inbolyog is, mert állandóan tök részeg.

De hagyjuk a panaszkodást, térjünk vissza a lényegre.

A ház belső berendezéséről volt szó. Nagyon szépen megcsinálták annak idején a berendezési munkálatokat. Sehol sincs igazán feleslegesnek látszó bútordarab. Mindenki meg van elégedve.

Hozzáértésem alacsony szintjét tekintve, úgy gondolom, hogy véleményem elég szerteágazó.

Mindíg abban a felfogásban éltem, hogy a vélemény kinyilvánítása hasznos gesztus. Ebben mos sem kételkedem. Természetesen továbbra is szívesen állok az érdeklődők rendelkezésére.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska