Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a hajról.

2019.01.16

Kedves Jakab!

 

A szép haj kiemeli a viselője megjelenését. Főleg a nők fektetnek nagy súlyt a frizurájukra. Vannak, akik nagyon gyakran járnak fodrászhoz és büszkélkednek azzal, hogy milyen szépek lettek.

A Televízióban volt egy nő, aki a 40 milliós játékot vezette. Neki minden este más volt a frizurája. Ez az eset a mintapéldája annak, amikor valaki rendkívüli módon túlzásba visz valamit. Arra sem gondolt, hogy a haja nem fogja sokáig ezt bírni. Aligha érte meg ezt csinálni, de hát, akinek nincs esze, annak nem lehet adni.

Van, amikor a haj teljesen kihullik, elhagyja a viselője fejét. Ez a férfiaknál szokott első sorban előfordulni és nem kizárólag öreg korukra. Ha egy nőnél fordul elő, az már nagyon nagy bajt jelent.

A haj lehet göndör, rövid tüskés, hosszú és még több féle. Lényeg, hogy jól mutasson viselője fején és kényelmes is legyen.

A focistáknak például nem előnyös a hosszú haj, mert hamar megizzadnak játék közben. Köztük nagyon sokan kopaszok, de legalább is rendkívül rövid hajjal rendelkeznek. Hosszú hajú labdarúgót nagyon ritkán látni.

A „séró” kifejezés, már inkább a szlengben használatos, főleg a fiatal korosztály köreiben.

Véleményemet szívesen megosztottam.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.