Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a gyógykezelésről.

2014.11.25

Kedves Bendegúz!

 

Ha valaki megbetegszik, és sajnos ez alól a macskák sem kivételek, annak járnak a gyógykezelések, egyéb segítségek az egészsége visszaállítása érdekében.

Amikor már eljön az idős kor, egyre több a panasz, fájdalom, általános közérzeti gondok. Gyógyszerekkel próbálják az orvosok elérni, hogy javuljon a beteg állapota, csökkenjenek a fájdalmak.. Ezekből azonban, nem előnyös sok fajtát szedni egyszerre, mert az egymásra való hatásuk fokozhatja a rosszulléteket. Nagyon nehéz ilyenkor helyesen összeállítani a szedési arányt.

Ha már ezek sem segítenek és tényleg nagy a baj, akkor jön a műtét. Vannak kisebb, közepes és nagy beavatkozások. Mindegyiknek van kockázata, de ezt sajnos vállalni kell.

Nekem egyszer a törött lábamat kellett rögzíteni, elég kellemetlen volt, de most már szinte teljesen rendben van, újra jól bírok futni, amire gyakran van szükség

Összességében jó véleménnyel vagyok a betegellátásról, alapjaiban. Hibák minden területen vannak, ahogyan a gyógyászatban is, ezeket teljesen aligha lehet kiküszöbölni.

Addig jó, amíg nem betegszik meg az ember, tartja a mondás. Mindenki elveszíti egyszer az egészségét, ebbe bele kell törődni.

Figyelmesen összeállított véleményem értékét aligha lehetne kétségbe vonni. Más alkalommal is bárki felkérésének igyekszem eleget tenni, hasonló irányú megkeresésnél.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.