Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a gonoszságról.

2020.01.24

Kedves Kenéz!

 

A gonoszságot nagyon elítélem, ahogyan ezt sokan mások is így gondolják. A becsületnek az első helyen kell lenni az életben. Lehetőleg ragaszkodni kell az igazmondáshoz és a megbízhatósághoz is.

A börtönök szinte teljesen tele vannak, sőt előfordul, hogy egyes gonosztevőknek várniuk kell, hogy letölthessék a büntetésüket. Nagyon szomorú, hogy ez a helyzet ebben a mai világban.

Sokakat a könnyű pénzszerzés lehetősége csábít, és ezért veszik el más tulajdonát vagy pénzét. Sajnos sok esetben olyan kis összegért vetemednek akár rablógyilkosságra is egyes bűnözők, hogy az már hihetetlen.

Vannak, akik arra hivatkoznak, hogy a szükség viszi őket rá a lopásra, egyébként éhen halnának. Ebben a helyzetben nagyon nehéz lenne igazságot tenni.

Szintén nehéz megítélni azt, hogy valaki a saját hibájából került rendkívül nehéz helyzetbe vagy teljesen vétlen az események ilyen irányú alakulásában.

Sajnos nagyon sokan vannak szabad lábon igazi bűnözők és élik világukat. A jog rendszere nem csak, hogy nem hibátlan, de egyenesen rossz, több vonatkozásban.

Figyelemmel és sok kedvességgel megfogalmazott véleményem ez alkalommal is magas értékkel bír. Bármely más esetben, bárki felkérésére hasonló aktivitással fogok reagálni, akár kényes témákban is.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska