Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a fuvarozásról.

2021.07.29

Kedves Özséb!

 

A fuvarozás szerves részét képezi az életvitelnek. Az árunak el kell jutni az egyik helyről a másikra. Olykor a gyártótól a nagykereskedőig, vagy közvetlenül egy kiskereskedőhöz.

Ezeket a dolgokat magánfuvarozók végzik zömmel, de nagy cégek is szállítanak kamionokkal bel és külföldi viszonylatban egyaránt.

A rakodást is gépesítették az esetek többségében. Billenő platós és önrakodós gépjárművek igénybe vételével.

A szállítás fogalma nem merül ki az áruk terén. Személyszállítás is történik a taxik közreműködésével. Jó állapotú személy-gépkocsikkal végzik a szolgáltatásukat, gyakorlott sofőrök.

Szállításnak minősül egy költöztetés keretein belül a bútorok és egyéb háztartási cikkek továbbítása az új lakóhelyre.

A vasút ősidők óta végez a tehervagonokban áruszállítást és a személyszállítás itt is említésre méltó. Ez számít a legolcsóbbnak, mert egy mozdony akár átlagosan ötven teherkocsit is el tud húzni, viszont jóval később kerül az áru a célállomásra, mint közúton.

Mindenre kiterjedő és sok figyelemmel, valamint nagy odaadással megfogalmazott véleményem értéke ez alkalommal is csaknem maximális értéket ér el. Ha bárki, bármely más alkalommal hasonló kéréssel keres meg, biztos lehet benne, hogy kérését időben és megfelelően fogom teljesíteni.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.