Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a fúrásról.

2018.02.26

Kedves Bendegúz!

 

A fúrás művelete nem csak annak, rossz, aki hallgatja, hanem talán annak is, aki éppen csinálja. Nyomni a gépet és lyukat csinálni a falba egyáltalán nem leányálom.

Kegyetlen hangot ad ki a fúrógép, de sajnos szükség van erre a műveletre, mert vagy egy polcot, vagy egy képet olykor fel kell rakni egy lakás falára.

Ha olyan a fal, hogy bele megy egy szög, és ez elég is, akkor egyszerű a dolog, nem kell fúrni, de előfordul az is, hogy egy nagy teljesítményű gépet kell használni. Ez a fal keménységétől is nagymértékben függ.

A faragás már inkább hobbi szinten történik, bár akadnak kivételek, például egy lakás felújításakor.

Aki barkácsol otthon, arról nem vagyok rossz véleménnyel, mert ez nem csak hasznos, de állítólag idegnyugtató tevékenység is. Nyilván ezt csak olyan ember tudja csinálni, akinek ehhez van tudása és testi alkalmassága. Az akarat olykor kevés.

Figyelmesen és mindenre kiterjedően megfogalmazott véleményem ezúttal is elnyerhette mindenki tetszését, aki elolvasta. A jövőben is legalább ilyen szinten próbálok majd eleget tenni az ilyen irányú kérésnek, függetlenül attól, hogy ki kér meg rá engem.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.