Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a folyóiratokról.

2018.03.10

Kedves Vendel!

 

Az újságok nagyon fontos szerepet töltenek be a mindennapi életben. A hírek nyomtatásban kerülnek az olvasók elé. Tájékoztatást kapnak az emberek a bel és külföldi hírekről egyaránt.

A napilapok minden hétköznap reggel az olvasók elé kerülnek és, ha előfizették, akár a reggeli kávé mellett is át lehet tanulmányozni az események alakulását.

A folyóiratok nem minden nap jelennek meg. vannak heti és havi lapok, de léteznek egyéb rendszerességgel megjelenő sajtótermékek is.

A hírlapokat meg lehet vásárolni újságárus pavilonokban, boltokban, áruházakban vagy akár utcai árusoktól, rikkancsoktól is.

Vannak vasárnap is megjelenő lapok. Ilyen például a Sportújság, melyben szinte minden friss sportesemény eredményei megtalálhatóak. Nagyon sokan szeretik a sportot, még ha aktívan nem is vesznek részt benne, de figyelemmel kísérik az aktuális eseményeket, főleg a foci esetében.

Vannak olyan lapok is, melyekben kizárólag keresztrejtvény van. Ezeket is sokan kedvelik, mert fejtörést okoz és ez szórakozásnak sem utolsó dolog, főleg el lehet vele tölteni az időt utazáskor.

Nagy odafigyeléssel és szeretettel összeállított véleményem értéke ez esetben is magas fokra tehető. Ha bármely más alkalommal bárki hasonló kéréssel fordul hozzám, nem fogok habozni azt teljesíteni.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.