Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a falmatricákról.

2018.09.17

Kedves Levente!

 

Divatos dolog manapság matricákat ragasztani a falakra. Elsősorban a lakás belső részére, de más, sima felülettel rendelkező tárgyakra, bútorokra is rá lehet rögzíteni, ezeket a tetszetős képeket.

A falmatricák szép díszei lehetnek egy helységnek. Egy gyerekszoba esetében különösen kedveltek, mert ábrázolhatnak állatkákat, játékokat, vagy hasonló, kicsiknek való tetszetős alakzatokat.

A falmatricák alapszínei tekintetében rendkívül nagy választék áll a vásárlók rendelkezésére. Szinte valamennyi szín és annak árnyalatai megtalálhatók a kínált készletben.

Nagyon lényeges, hogy a felragasztás előtt alaposan le kell tisztítani a felületet, melyre el akarjuk helyezni a díszítést. Ezt követően a felhelyezése már rendkívül egyszerű dolog.

A családfa falmatrica például 15 db képkeret matricát tartalmaz, egyenként 9x13cm-es darabokkal.

Otthonunkba hozhatjuk akár a természet szépségeinek egy részét ezekkel a kellemes hangulatot teremtő kis képekkel és ábrázolnak még sok más olyat, amit szívesen nézegethetünk és esetleg jobb kedvre is deríthet, ha szomorúak vagyunk.

A választék szinte végtelen. Egy falmatrica webáruház sok-sok különböző mintát kínál.  Aki szereti a képeket, az a falmatricáknak sem tud ellenállni.

Kellő figyelemmel és sok szeretettel megfogalmazott véleményem értéke ez alkalommal sem mondható alacsonynak. Ha a jövőben bárkitől hasonló felkérést kapok, nem fogok késlekedni azt teljesíteni.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.