Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a csempékről.

2017.02.18

Kedves Bódog!

 

A csempék nagyon hasznos anyagok. Ezek felhasználásával, sokkal szebbé és lakályosabbá lehet tenni a házak belsejét.

Elsősorban a fürdőszobákban és a konyhákban használatosak ezek a burkolóanyagok. Vannak kifejezetten falra való csempék és padlóra lerakandók, melyeket járólapnak is neveznek.

Mindenki ízlése szerint választhatja ki ezek színeit, alakzatát. Ma már rendkívül széles választékkal állnak a boltok, áruházak a vásárlók rendelkezésére. Nyugodtan állíthatjuk, hogy szinte minden igényt ki tudnak elégíteni.

Nem csak belső burkolóanyagok léteznek, hanem külső téri csempéket is használnak a gyakorlatban. Ezek többnyire fagyállóak, sőt léteznek belőlük csúszásgátló típusok is.

A padlóburkoló csempéknek, erősnek, masszívnak kell lenni, de ugyanakkor problémamentesen lerakhatónak. Ennek ellenére előfordul, hogy eltörik egy-egy darab, nem csak a lerakáskor, hanem a későbbiek folyamán is.

A csempék nélkül nagyon sivárak lennének egyes helységek, ezt nyugodtan állíthatjuk.

A burkolóanyagok lerakása különös szakértelmet és türelmet igényel, de a munka gyümölcse ezt követően szembetűnő lesz, és sokan megcsodálják majd.

Komoly figyelemmel és szakmai előtanulmánnyal megfogalmazott véleményem magas értéke ezúttal sem vonható kétségbe. Ha bármely más alkalommal valaki ismét a véleményemet kéri, akár kínos témákban is, nem fogok habozni azt teljesíteni.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska.