Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cinci Macska a biztonságról.

2013.08.02

  

 

 

 

Kedves Kolos!

 

Tudom, hogy a biztonság nagyon fontos mindenki életében, mert ennek egyenes következménye a nyugalom érzete. Ha a közbiztonságról akarunk beszélni, azt inkább hagyjuk.

Személy szerint, az én biztonságomat elsősorban a kutyák veszélyeztetik.Velük az évek során soha nem sikerült barátságot kötnöm. Kihasználják az erőfölényüket és folyton hajkurásznak minket, szegény macskákat. Persze lehet, hogy az ő helyükben én is ugyanezt tenném. Ha az egereket nézzük, tulajdonképpen ezt is teszem.

Sokan mondják, hogy ez az élet rendje és a fajok fennmaradásának törvénye is ezt diktálja. Ezt nem is vonom kétségbe, de azért nem ártana néha egy kicsit nyugodtan szenderegni.

Na, ez volna a záloga a kiegyensúlyozott életvitelnek, ha már ki akarjuk hangsúlyozni ezt a fontos állapotot, amire, valljuk meg, szinte mindenkinek égető szüksége volna.

De jó is annak, aki elé mindig oda rakják az ételt. Nem kell érte megszakadni, rohangálni. Persze ez nagyon kevés macskának adatik meg az életben.

Halottam már olyanról is, hogy egy dúsgazdag asszony tíz macskát tartott luxuskörülmények között. Nap közben még a zene is szólt nekik a külön kis szobácskájukban és emberek által használt mosdót vehettek igénybe, piszkolás céljából. Ez azért már erős túlzás volt.

Egyedi véleményemet szívesen bocsájtottam a rendelkezésére.

 

Üdvözlettel: Cinci Macska!